Velkommen til Tynset og omegn Hundeklubb
  Tynset og omegn Hundeklubb (TOH) er en klubb som er åpen for alle uansett rase, kunnskap og erfaring med hund. Vi har tilholdsted på Tynset der vi har klubbhus og treningsbane oppe i ”Brekka” (ved den gamle sementfabrikken på høyre side ca. 2,5 km fra rundkjøringen ved Videregående Skole Tynset sentrum , kjør oppover langs Tylldalsveien - FV 30). Du kan se vår treningsbane langs veien.
Det er også skiltet ned til travbanen ifra veien, ta av her og banen ligger helt inntil hovedveien , så er ikke til å unngå å se den :)
Ønsker du å være med i et hundemiljø, kan du bare møte opp på våre miljøtreninger på Torsdager eller melde deg på noen av våre kurs.TOH leier ridehallen på Alvdal annenhver torsdag fra 1.november til og med ut mars. Vi vil ha trenigene her torsdag i partallsuker og i oddetallsuker er treningene på treningsbanen. Klokkeslett 18.00-20.00
Gratis for medlemmer å trene i ridehallen - 50 kr ikke medlemmer.
Velkommen til trening :) Spør gjerne om det er noe du lurer på:)


ÅRSMØTE TOH TORSDAG 31.JANUAR 2019 KL 18.00 PÅ TYNSETHOTELL
SAKERMÅ LEVERESSTYRET SENEST3 UKER FØRMØTE.
ÅRSBERETNING KOMMER.Tynset og Omegn Hundeklubb har foravtale med Tynset smådyrkontor AS   Følg oss gjerne på Facebook: Tynset og Omegn HundeklubbHei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE