Velkommen til Tynset og omegn Hundeklubb
  Tynset og omegn Hundeklubb (TOH) er en klubb som er åpen for alle uansett rase, kunnskap og erfaring med hund. Vi har tilholdsted på Tynset der vi har klubbhus og treningsbane oppe i ”Brekka” (ved den gamle sementfabrikken på høyre side ca. 2,5 km fra rundkjøringen ved Videregående Skole Tynset sentrum , kjør oppover langs Tylldalsveien - FV 30). Du kan se vår treningsbane langs veien.
Det er også skiltet ned til travbanen ifra veien, ta av her og banen ligger helt inntil hovedveien , så er ikke til å unngå å se den :)
Ønsker du å være med i et hundemiljø, kan du bare møte opp på våre miljøtreninger på Torsdager eller melde deg på noen av våre kurs.


VI HAR EN LITEN KUNSTGRASS-LENGDE SOM VI BRUKER TIL Å TRENE BLANT ANNET KRYP... DENNE ER BLITT BORTE I LØPET AV SOMMEREN.NOEN SOM HAR LÅNT DEN OG GLEMT Å LEVERE DEN TILBAKE? VI VIL GJERNE HA DEN TILBAKE ....

MILJØTRENING 4.okt : Vi treffes på klubbhuset denne gangen kl18
00. Vi ser hva folk ønsker å trene på.  VELKOMMEN 😊🐶👏
Valpekurs 24.september - FULLT
Rallylydighet helg 6.-7.oktober - FULLT
Se fanen for kurs for mer infoTynset og Omegn Hundeklubb har foravtale med Tynset smådyrkontor AS   Følg oss gjerne på Facebook: Tynset og Omegn HundeklubbHei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE